nidsc1478278910Dragii si dragele mele vreau sa va multumesc ca imi cititi articolele. Inseamna enorm de mult pentru mine. Ma bucura faptul ca gasesesc o comunitate atat de mare care este interesata de articolele mele.

Cand am pornit pe acest drum, nu am crezut o clipa ca va avea o ascensiune atat de mare si rapida. De aceea am luat decizia ca e nevoie sa fac mai mult incepand de acum. Asta inseamna mai multa dedicatie si munca. Dar tot ce fac e cu placere si nici nu o consider munca pentru ca ador sa scriu.

De azi inainte ma puteti gasi oficial pe viatacamamica.ro

Va astept cu drag acolo. Promit sa ma dedic 100 la 100 si sa va vin in ajutor cu informatii noi sau deja stiute, cu intamplari hazlii, cu raspunsuri poate la unele din intrebari.

Sunt deschisa la toate contra argumentele voastre si ma bucur ca exista pareri diferite. Doar impreuna putem evolua si oferi copiilor nostri ingrijirea optima si educatia cea mai buna, astfel incat sa fim mandre de ce crestem si cum ii crestem.
Inspiratia mea este copilul meu care mi-a schimbat viata si alte surse la care multe dintre noi nu avem acces. Incerc sa ma documentez cat de bine pot pentru a veni cu raspunsuri la toate intrebarile mele si ale voastre.

Iubesc si ador fiecare etapa din viata copilului meu, iar cand scriu, retraiesc acele amintiri si ma bucura nespus ca pot face asta si pastra cat mai vii aceste amintiri.

Asa cum v-am obisnuit, voi posta cate un articol pe zi, pentru inceput. Pe parcurs poate mai imi vin idei si va mai adaptez.

Va multumesc inca o data si va dau intalnire in fiecare zi la mine pe blog. Doamne Ajuta! Va pup!

Galina Mititelu – viatacamamica.ro 

Facebook Comments