pexels-photo-54289-medium

Sarcina este o perioada minunata, dar uneori poate fi nu prea confortabila. Dupa experiența mea, daca as repeta din nou aceste momente minunate, m-as asigura ca am in preajma următoarele:

  1. Perna de dormit. Perna specială care iti tine burtica confortabil si te ajuta sa ai un somn linistit;
  2. Ochelarii/ masca de somn. Sunt perfecți pentru a avea si a susține un somn linistit. Ii ador. Am mai multe perechi, de fapt. Tin lumina la distanța si dimineata lumina soarelui.
  3. Centura de susținere. Este de mare ajutor, mai ales in ultimele luni de sarcina. Iti tine burta si susține spatele foarte bine.
  4. Uleiuri si loțiuni. Masajul in timpul sarcinii il consider esențial. Este prietenul tau cel mai bun. Te ajuta sa te relaxezi si te scapă de vergeturi si alte semne, daca te tii conștiincioasă de el.
  5. Acid folic/ suplimente. Acidul folic se recomanda in primele luni. Dupa se continue cu un supliment care conține mai multe vitamine si inclusiv acid folic.
  6. Bustiera. Cel putin in cazul meu, m-am simtit mult confortabil cu o bustiera pe timpul sarcinii, pentru ca tot ce aveam ma strangea.
  7. Crema de fata cu factor de protectie.  Pe timpul sarcinii, s-ar putea sa-ti mai apara pe fata unele pete sau angioame.
Facebook Comments