new-year-baby

Revelionul: este o seara asteptata de familie si pregatita din toate punctele de vedere. Incerci sa-ti termini toate treburile la timp, chiar daca bebelusul tau are nevoie de atentie si cauta joaca. O lista lunga de dus la capat: curat, mancare, pregatit hainute, ritualul de frumusete si trebuie toate sa fie gata, fara cusur.

Daca este primul Revelion al bebelusului tau, incearca sa-l faci special. Chiar daca numai tu il vei tine minte, poti strange amintiri frumoase pe care sa i le arati cand se face mai maricel si cand va intelege mai bine ce se intampla in jurul lui.

first-born-baby-new-year_150bd88dc3b2484a.jpg

Mai jos, gasesti niste modalitati prin care poti faci prima lui noapte dintre ani mai speciala:

  • Dichiseste-l si imbraca-l frumos. Este amuzant sa fie dichisit chiar daca nu ai de gand sa iesi din casa. Imbraca-ti bebelusul in hainutele cele mai frumoase. Te vei simti si il vei face sa se simta mai special.
  • O poza cu toata familia. Dintre toate astea nu trebuie sa lipseasca poza cu familia. O poza va memora acest moment si va face noaptea dintre ani mai speciala.
  • Petrecere de copii. Daca doresti poti invita rudele sau prietenii cu copii si poti face aceasta data memorabila printr-o mica petrecere dupa pranz. Poate fi chiar foarte distractiv, in acelasi timp si extenuant.
  • Joaca cu confeti. Bebelusii adora tot ce e stralucitor si sclipitor. Va fi fascinat daca arunci confeti de toate culorile. Chiar daca va fi mai greu cu curatenia mai tarziu. Nu te gandi la asta. Doar savureaza momentul cu bebelusul tau.
  • “Savureaza” pozele facute tot anul. Iti pozi lua o ora impreuna cu familia si trece in revista toate pozele pe care le-ati facut de-a lungul anului. E doar timp de calitate petrecut cu familia ta. Iti va da o dispozitie buna si energie buna pentru a pasi in noul an. Vei fi surpinsa cat de mult s-a schimbat bebelusul in toate aceste luni.
  • Plimbare.  Chiar daca ai o gramada de treaba, copilasul trebuie scos la aer. Asta nu-l va face sa se abata de la rutina zilnica si iti vei putea si mai linistita termina treburile. Daca poti sa-l trimiti pe tatal sa-l plimbe, mai poti castiga niste timp liber.
  • Stabileste un obiectiv. Un obiectiv in legatura cu bebelusul tau. Poate fi orice din ceea ce nu ai timp sa faci cu el sau ceva ce ti-ai dori. Poate sa petreci mai mult timp cu el sau orice altceva ce iti doresti sa faceti impreuna. Nu trebuie sa te ivinuiesti ca nu esti o mama buna si nu te compara cu alte mamici.  Doar promite-ti ca vei face tot posibilul sa fii o mama si mai buna, si mai rabdatoare, si mai intelegatoare si cu nervii mai tari.
  • Cumpara un calendar. Un calendar in care sa scrii ceva in fiecare zi despre micutul tau. Astfel, poti gasi mereu acolo momentele memorabile.
  • O cutie cu amintiri. O cutie care sa contina: o hainuta care i-a ramas mica, un scutec marimea din prezent, scrisorele cu dorinte si sperante legate de copilasul tau. Sigileaz-o si deschideti-o impreuna peste 10 ani.

Astept, mai jos, comentarii, sugestii, like si share daca ti-a placut sau te-a ajutat cu ceva acest articol.

Facebook Comments