El poate percepe ca e greu sa fii tătic. Pai, pentru ca va fi tătic la o “chestie” mica, care ajunge sa te copleseasca. Relatia cu partenerul de viata se va modifica, in prima faza, tăticul simțindu-se un pic exclus, deoarece toată atenția se îndrepta spre bebelus. Tăticul nu trebuie sa fie gelos pe aceasta situație si atenție. El trebuie sa fie înțelegător cu tine, mai ales,  ca vei fi foarte obosita si iritată. Se poate implica foarte bine in diverse activități si sa le faceti impreuna, cum ar fi, baita bebelușului sau schimbarea scuteculului. Asta va crea o relatie specială intre cei doi.

Noul tătic va fi încântat de venirea bebelușului pe lume, dar ai grija ca, si el se poate panica si poate avea momente sa se simtă copleșit.

Dupa ce a trecut o luna – doua, vei simti ca relatia cu partenerul a trecut intr-o alta dimensiune, a evoluat. Bebelușul este  dovada iubirii voastre, o extraodinară conexiune pe viata intre tine si partenerul tau.

Sa ai grija de bebelus implica multe sarcini mici repetitive, dar împărățindu-le intre voi, sarcinile pot fi plăcute si implinitoare.

baby-handle-tiny-father-51966-medium

Facebook Comments