240_f_119938686_jxejkmfehjv47kgtdkixnz11kiebiver

1 Decembrie -Ziua Nationala a Romaniei. Este o zi de sarbatoare pentru toti romanii, si pentru cei mici, si pentru cei mari. Doar tu, ca mamica, esti responsabila sa ii sadesti aceasta dragoste si patriotism fata de tara.

Un copil trebuie invatat de mic ce este iubirea pentru tara. Doar asa se va putea mandri cu tara lui cand va fi mare. Doar asa nu ii va fi rusine sa spuna ca traieste sau este din Romania.

Ca mamica, avem aceasta sarcina sa ne educam si sa ne crestem copiii cu dragoste si devotament. Sa-i invatam ce-i respectul. Sa-i invatam sa nu fie egoisti. Sa-i invatam sa fie buni unii cu altii. Pentru ca ei sunt viitorul nostru si ne vor reprezenta si vor fi oglinda tarii noastre. Ei vor fi organizatorii aceastei sarbatori si doar ei ne pot da aceasta bucurie in suflet si peste 50 de ani si inca multi, multi ani.

Un rau se poate face imediat, dar un bine isi gaseste mai greu calea spre noi si de la noi. Toate depind de noi. Iubeste-ti copilul si arata-i calea dreapta, pentru ca el va fi copia fidela a ta. Copiii imita tot si cred ca asa este bine sa procedeze. Doar tu, ca mamica, poti construi o Romanie mai buna, o Romanie in care copiii sa fie mandri ca pot invata, creste, dezvolta un viitor cu roade bune. Sa fie departe de noi gandul de plecat din tara, nici pentru studii, nici pentru munca. Putem sa ne construim frumos.

Profita de aceasta zi libera, mamico! Aduna-i pe toti impreuna si sarbatoriti an de an. Sunt clipe sincere de fericire si momente de calitate petrecute cu familia. Familia ta are nevoie de tine pentru ca tu esti stalpul educatiei, bunei cresteri si a bunelor maniere.

Daca copilasul tau te va intreba, de ce se sarbatoreste azi ziua Romaniei, fii pregatita! Doar ai raspuns la toate pentru el:” Aceasta zi este o sarbatoare publica ce reprezinta Ziua Nationala a Romaniei, conform legii promulgate in 1990, iar festivitatea centrala s-a desfasurat pentru prima data la Alba Iulia. Si de atunci se tine in fiecare an. A fost aleasa aceasta zi avand ca motiv unirea Romaniei cu Transilvania, Banat si Crisana.”

240_f_98518872_8kt8tysxrwssq5z8fmhfshojqrrmvirt

Fa-ne sa fim mandri mamico! Inspira-ne aceasta dragoste fata de patrie si impreuna putem creste o natie mai informata, sanatoasa fizic sisi cu multe orizonturi deschise.

La multi ani, mamici! La multi ani bebici! La multi ani Romania!

Facebook Comments