stork-1584755_1280

Te astepti ca la nastere sa arate totul perfect si bebelusul sa fie ca cel din pozele de pe internet. Dar de cele mai multe ori, nu este asa. E nevoie sa treaca cateva zile sau saptamani pentru a ajunge ca pozele din revista. Si asta se intampla deoarece bebelusul atunci cand se naste, impreuna cu mama, sufera o trauma.

Cand se naste bebelusul, ti se va parea ca are nasul turtit. Asta este din cauza presiunii resimtite la nastere. Dar nu-ti face griji, in cateva zile va avea un aspect absolut normal.

In ceea ce priveste ochii bebelusului, la nastere ei sunt cam umflati. Dar la fel, ca si nasucul, in cateva zile revin la normal. Mai exista posibilitatea ca bebelusul sa priveasca incrucisat, aspect care nu e deloc alarmant. E ceva normal si se rezolva in urmatoarele luni. La nastere inca nu putem sti ce culoare vor avea ochii bebelusului. Ei pot sa se schimbe de la gri-albastrui, care e culoarea initiala, la culoarea care il va reprezenta toata viata. De-obicei culoarea se stabileste dupa sase saptamani sau mai mult, in unele cazuri.

Despre par, adevarul este ca poate sa se nasca chel, cu par sau cu un pic de par. Nu-ti fa prea multe planuri referitor la parul bebelusului pentru ca se va schimba in urmatoarele sase saptamani. Parul care e deschis la culoare se poate inchide imediat, ceea ce se intampla in majoritatea cazurilor.

Astept, mai jos, comentarii, sugestii, like si share daca ti-a placut sau te-a ajutat cu ceva acest articol.

Facebook Comments